Verzend en retourbeleid

Zie ook onze algemene voorwaarden:

Artikel 6 Herroepingsrecht / retour zendingen
Zolang de order nog niet verzonden is kunt U telefonisch of per email contact opnemen om de order te annuleren. Na verzending kunnen goederen alleen terug verzonden worden met een verkregen retour autorisatie. Deze retour autorisatie zal alleen worden toegekend indien er gegronde reden is voor retourzending (denk hierbij aan een onjuiste levering of kwaliteitsproblemen met het product).

We vermelden hierbij uitdrukkelijk dat er nooit een retour autorisatie gegeven zal worden voor producten die verkocht zijn als "seconds", deze goederen worden tegen een gereduceerde prijs aangeboden omdat ze afwijken qua maatvoering en/of kwaliteit.

Artikel 12 Klachten
Pottery Forms Europe doet er alles aan om de kwaliteit van goederen en diensten hoog te houden. Mocht het onverhoopt toch zo zijn dat jij een klacht hebt over de ontvangen materialen en/of de uitvoering van de overeenkomst dan kunt je een klacht indienen. Het indienen van een klacht kan alleen schriftelijk per e-mail binnen een redelijke termijn na de ontvangen goederen en/of diensten (denk hierbij als richtlijn aan een termijn van 5 werkdagen na ontvangst van de goederen – iets langer tijdens de vakantieperiode). Vermeld bij het indienen van de klacht je factuurnummer en het artikelnummer waar de klacht over is, verder verzoeken wij je om deze klacht zo compleet mogelijk te omschrijven en te voorzien van foto's zodat we een duidelijk beeld krijgen.  Het kan zijn dat je na ontvangst van de klacht een mail ontvangt om aanvullende informatie aan te leveren. Indien er vragen zijn verzoeken wij je deze vragen zo compleet mogelijk ingevuld te retourneren zodat we een duidelijk beeld kunnen vormen over de aard en het ontstaan van de klacht. Na evaluatie van de klacht zal Pottery Forms Europe zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 4 weken trachten de klacht in onderling overleg op te lossen. Indien na de termijn van 4 weken het geen overeenkomst is, is er sprake van een geschil. Voor alle Pottery Form producten zal een beschrijving meegeleverd worden voor het onderhouden en opslaan van de producten. Klachten over de kwaliteit van de producten die gerelateerd zijn naar onjuiste behandeling en / of opslag van de producten kunnen nooit leiden tot compensatie en of retourzending van deze producten.

© 2020 - 2023 potteryformseurope | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Our prices are including VAT - for NON EU countries the VAT and transport costs will be (re)calculated at the checkout of your order