Over ons

Welkom bij Pottery Forms Europe. Wij zijn een onafhankelijk bedrijf dat gevestigd is in de Kapelstraat 28, 4817 NZ te Breda in het zuiden van Nederland.

Onze doelstelling is het ontwikkelen en produceren van vormen die gebruikt kunnen worden door pottenbakkers en keramisten voor het maken van borden, opdienschalen en diepe schalen.

Sustainable Good Quality oftewel Duurzame Goede Kwaliteit

Onze vormen worden gemaakt uit een hoogwaardig MDF materiaal wat maakt dat we kunnen spreken van een duurzame goede kwaliteit indien onze instructies voor het schoonmaken en de opslag van de vormen worden opgevolgd. 

Sommige van de vormen kunnen gestapeld worden. Dit geeft U de mogelijkheid om met een beperkt aantal vormen vele nieuwe designs en ontwerpen te maken. We garanderen dat we in de toekomst altijd zullen blijven investeren in nieuwe ontwikkelingen, innovaties en toepassingsmogelijkheden.

We bieden onze producten aan tegen een zeer scherpe prijs!

Al onze prijzen zijn inclusief BTW. U krijgt aan het einde van de bestelling de berekende transportkosten in beeld zodat U daarna pas hoeft te besluiten voor een definitieve aankoop.

Veel keramisten hebben al prachtige craties gemaakt door gebruik te maken van pottery forms, U kunt ons volgen door op het icoon van Uw favoriete Social Media te klikken. U kunt zich natuurlijk ook inschrijven voor onze nieuwsbrief zodat U op de hoogte blijft van onze speciale aanbiedingen en nieuwe ontwikkelingen.

Voor directe vragen kunt u altijd contact opnemen per email: info@potteryformseurope.com

Bezoek op locatie ook mogelijk, maak eerst een afspraak op ons email adres of tel :+31 (0) 6 538 437 29

 

 

 

 

© 2020 - 2023 potteryformseurope | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Our prices are including VAT - for NON EU countries the VAT and transport costs will be (re)calculated at the checkout of your order